Rijles in een Electrische (automaat) auto bij Rijschool Eigenweg

Rijles in een Electrische auto bij Rijschool Eigenweg

Volkswagen id3 electrische automaat met het formaat van een middeklasse auto, praktisch en gebruiksvriendelijk. Voorzien van de hedendaagse nieuwe ontwikkelingen vwb veiligheid.

Automaat rijden (elektrisch) word(is) de toekomst.

Voordelen ten opzichte van geschakeld rijden, meer inzicht omdat je niet bezig bent met schakelen, maar met het verkeer. Ontspannen, zeker als je wat onzekerder bent. En een kannon van een auto vwb vermogen. Dus je bent geen kneusje zoals de meeste nog steeds denken als je in een automaat rijd.

Afrijden (examen) in een automaat betekend wel dat je dan ook alleen maar in een automaat mag rijden. Echter… doe wat ervaring op en kom dan terug bij ons voor het aanhanger rijbewijs in onze geschakelde vw golf 8. Geslaagd voor je aanhangerrijbewijs en je hebt je complete rijbewijs( dus ook “gewoon” mogen schakelen)

Over Rijschool Eigenweg

Rijschool Eigenweg is opgericht door Martin en Esther.

Vanuit onze interesses en ervaringen bieden wij onze leerlingen een veilige en positieve rijopleiding.

Wij geven les volgens de Rijopleiding In Stappen (RIS) methode.

Voordelen hiervan zijn:

Fors hoger slagingspercentage
Hoge kwaliteit van de rijopleiding
Stap voor stap aanpak
Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
Inzicht in jouw vorderingen met behulp van de leerlingkaart.
We geven les vanuit Koekange en Meppel in een straal van 20 km, o.a. Steenwijk Havelte, Diever, Dwingeloo, Ruinerwold, Koekange, De Wijk, Veeningen, Zuidwolde, Balkbrug, IJhorst, Staphorst, Rouveen.

Tot ziens bij Rijschool Eigenweg

Martin en Esther

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.