Faalsangst? Wij zijn er voor jou!

Waarom Rijschool Eigenweg en geen andere?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf durft te zijn in onze auto.
De lesauto wordt de komende tijd jouw huiskamer. Je mag vrolijk zijn, je mag eigenwijs zijn, je mag onzeker zijn, je mag faalangstig zijn, je mag bang zijn, je mag chagrijnig zijn.
Je mag bij ons jezelf zijn! Je kan alleen je eigen weg gaan als je helemaal jezelf bent. En wij gaan jou stimuleren jezelf te zijn omdat we geloven dat daar jouw kracht zit.

Wij beschikken beide over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring. Wij zijn enthousiast om dit in combinatie met ons rijonderwijs te bundelen tot een rijopleiding van een hoger niveau dan de gemiddelde rijopleiding.
Wij gaan jou coachen en opleiden tot een zelfverzekerde veilige chauffeur. Zodat jij straks met jouw rijbewijs veilig en zelfverzekerd je eigen weg kan vervolgen.

Als je kiest voor een rijopleiding bij Rijschool Eigenweg dan kies je voor meer dan alleen een rijopleiding, dan kies je voor een rijbewijs in combinatie met geloven in jouw eigen kracht.

Al een Rijbewijs Maar nog onzeker?

Bent u wel al in het bezit van een rijbewijs maar zou u graag zekerder en meer ontspannen willen zijn tijdens het rijden dan bieden wij u trainingen aan om weer zeker en ontspannen achter het stuur op uw eigen weg te komen. Als u om wat voor reden dan ook onzeker of angstig bent om te rijden in bepaalde omstandigheden of in het algemeen dan bieden wij u een begeleiding op maat aan. Wij zullen alle tijd nemen voor u en uw verhaal zodat u zich vertrouwd zult gaan voelen bij ons. Vervolgens stellen we samen met u een doel vast wat u wenst te bereiken en vanuit deze basis beginnen wij een training op maat met u. De training heet Taal van de weg in onze prijslijst en kan naar wens worden ingevuld.

Martin Blokland
Rij Instructeur

Veiligheid

Tijdens mijn werk bij de politie heb ik veel geleerd en jaren in de praktijk gebracht aan veilig rijgedrag. Boven gemiddeld anticiperen en snel de juiste beslissingen leren nemen in moeilijke verkeerssituaties. Bijvoorbeeld, hoe lees ik de weg, hoe heeft de wegbeheerder de weg ingedeeld en vooral waarom. Hoe kan ik gepast en vloeiend inhalen, waar en hoe kan je anticiperen op gedrag van anderen in het verkeer. Zomaar enkele voorbeelden welke ik je aan kan leren en waarbij je veilig je eigenweg kunt gaan..

Je rijdt in het donker op een onbekende weg bij regen. Maken deze omstandigheden jou onzekerder of zelfs angstig? Herken je deze gevoelens?

Ik kan jou helpen om in dit soort omstandigheden en op deze momenten zekerder van jezelf te worden waardoor jouw veiligheid en die van anderen verhoogd wordt. Ik leer je in een paar trainingen de taal van de weg te lezen waardoor ongunstige (weers-) omstandigheden veel minder effect hebben op jouw rijgedrag.

Ik ben ervan overtuigd dat de rijopleiding de basis is voor een veiliger verkeer en wil dit graag overbrengen op onze leerlingen.

Geïnteresseerd in rijlessen bij Eigenweg?

Geïnteresseerd in rijlessen bij Eigenweg?