Rijlessen in Koekange

Ben je op zoek naar een rijschool in Koekange om je rijbewijs B, BE of je theorie te halen? Rijschool Eigenweg in Koekange helpt je daar graag mee verder.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn in onze auto.

Samen willen we er ons voor inzetten dat jij je thuis voelt in onze lesauto. Je mag vrolijk zijn, je mag eigenwijs zijn, je mag onzeker zijn, je mag faalangstig zijn, je mag bang zijn, je mag chagrijnig zijn. Kortom je mag komen zo je bent. Wil je graag muziek aan in de auto dan mag dat mits dit het leerproces niet belemmerd.

Je kan alleen je eigen weg gaan als je helemaal jezelf bent. En wij zullen jou stimuleren en helpen jezelf te zijn omdat we geloven dat je dan het beste presteert. Wij kennen Koekange op ons duimpje en rijden overal heen waar jij je maar prettig voelt.

Wij geven les in handgeschakelde auto`s en in electrische auto`s (automaat)

Rijles in een electrische auto bij Rijschool Eigenweg

Wij geven les in een Volkswagen id3 electrische automaat met het formaat van een middenklasse auto, praktisch en gebruiksvriendelijk. Voorzien van de hedendaagse nieuwe ontwikkelingen vwb veiligheid.

Automaat rijden (elektrisch) word(is) de toekomst.

Voordelen ten opzichte van geschakeld rijden, meer inzicht omdat je niet bezig bent met schakelen, maar met het verkeer. Ontspannen, zeker als je wat onzekerder bent. En een kannon van een auto vwb vermogen. Dus je bent geen kneusje zoals de meeste nog steeds denken als je in een automaat rijd.

Afrijden (examen) in een automaat betekend wel dat je dan ook alleen maar in een automaat mag rijden. Echter… doe wat ervaring op en kom dan terug bij ons voor het aanhanger rijbewijs in onze geschakelde vw golf 8. Geslaagd voor je aanhangerrijbewijs en je hebt je complete rijbewijs( dus ook “gewoon” mogen schakelen)

Door onze verschillende achtergronden en ervaringen bieden wij jou een rij opleiding van een hoog niveau. Martin beschikt over veel kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid en de rijtechniek en Esther op het gebied van het innerlijk van de bestuurder. Samen gaan we jou op alle gebieden onderwijzen, begeleiden en coachen.

Wij beschikken beide over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring. Wij zijn enthousiast om dit in combinatie met ons rijonderwijs te bundelen tot een rijopleiding van een hoger niveau dan de gemiddelde rijopleiding.

Autonoom rijden bij Rijschool Eigenweg

Zelfrijdende auto’s zijn onderdeel van ons toekomstbeeld om het leven gemakkelijker, veiliger en milieuvriendelijker te maken.

Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe autorijden gaan we jou in de lessen ook leren gebruik te maken van deze systemen. Zodat jij de systemen leert te gebruiken en leert op elk gewenst moment de rijtaak of handeling weer zelf over te nemen.

Met onze manier van lesgeven bereiden wij jou voor op de toekomst van het autorijden..

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij straks met jouw rijbewijs veilig en zelfverzekerd je eigen weg kan gaan.

Als je kiest voor een rijopleiding bij Rijschool Eigenweg dan kies je voor meer dan alleen een rijopleiding, dan kies je voor een rijbewijs in combinatie met vertrouwen in, en veiligheid op, jouw eigen weg!

Autonoom rijden heeft de toekomst

Onze lesauto is voorzien van File Assistent. File Assistent werkt samen met Lane Assist en ACC (de cruise control waarmee automatisch een vooraf ingestelde afstand tot voorliggers wordt aangehouden). Dit systeem maakt filerijden en stop-and-go verkeer tot 60 km/u veel comfortabeler en veiliger omdat het systeem kop-staartbotsingen helpt voorkomen.

Onze lesauto is tevens voorzien van Park Assist. Park Assist helpt jou in te parkeren, alles gebeurt zonder handen alleen het gas en de rem bedien je zelf. Park Assist werkt samen met Park Distance Control en geeft een seintje als je in botsing dreigt te komen met een ander voertuig.

CURSUS SPOED THEORIE 

AANMELDEN THEORIE EXAMEN

MET SLAAGGARANTIE! 

VOOR RIJSCHOLEN IN KOEKANGE E.O.

WAAROM EEN SPOEDCURSUS THEORIE?

Theorielessen bij Rijschool Eigenweg

De beste oplossing

De theoriecursus van Spoedtheorie.nl is de beste oplossing om jouw theorie op een snelle en leuke manier te halen. Op een zaterdag en een dinsdagavond scholen wij je compleet bij in de vorm van een intensieve training van het CBR, zodat jij jouw CBR-examen met succes kunt afleggen.
We behandelen alle belangrijke onderdelen van het theorie-examen zoals wet- en regelgeving en inzicht en gevaarherkenning van het CBR en zorgen ervoor dat er ruim voldoende tijd is voor vragen over de stof. De spoed theoriecursus is ook geschikt voor mensen met dyslexie.

 

Waarom kiezen voor spoedtheorie?

Wil jij het leren van je theorie-examen op een leuke manier ervaren, of heb je bijvoorbeeld moeite met leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom? Dat leggen we je graag uit!

Een cursus spoedtheorie kost bij ons € 195,00 en daar zitten een aantal dingen bij ingegrepen:

 • Een leerzame en leuke cursusdag verdeeld over een dag en avond
 • Slaaggarantie*
 • Theorieboek
  Onbeperkt digitale theorie-examens oefenen
  Uitgebreide lunch, koffie en thee
  En uiteraard, het theorie-examen

Voor meer informatie: info@spoedtheorie.nl /Esther 06 15 31 37 83 en Martin 06 20 56 63 69

WAT HOUDT DE SPOEDTHEORIECURSUS IN?

 

SPOEDTHEORIELES IN KOEKANGE

Geen zin om wekenlang theorielessen te volgen? 3 keer te zakken? Naast je studie ook nog eens autotheorie te leren?
Wil jij je theorie snel halen? Dat kan in 10 uur les bij ons plus 15 uur online oefenmateriaal met duidelijke uitleg.

Wat houdt de cursus in?

 • In 1 dag behandelen we alle onderwerpen van de theorie stof, vervolgens oefenen we op een aansluitende dag 3 uur CBR oefenexamens. Dit alles in een kleine groep waarbij we elke leerling aandacht geven en er ruimte is om vragen te stellen.
 • Je krijgt een boek waarin alle stof duidelijk uitgelegd wordt dit boek bevat tevens een online toegangscode voor het maken van oefenexamens.
 • Wij plannen in overleg met jou de datum van het theorie examen. Je kan zelf aangeven op welke CBR locatie jij het examen wilt maken. Je kan eventueel ook zelf het examen plannen en de cursus zonder examen aanschaffen.

Wat verwachten we van jou als leerling?

Inzet en motivatie tijdens de cursus.
Interesse in de inhoud van het boek en niet alleen de buitenkant, dus zelfstudie (herhalen is herinneren).
Dat je gebruik maakt van de 15 uur online examenstof met een duidelijke uitleg bij de antwoorden zodat je de stof goed leert begrijpen.

Wij geven een slaaggarantie, wat houdt dit in?

Ben je toch gezakt dan krijg je het geld van het theorie examen terug als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je hebt de complete cursus gevolgd bij ons.
 • Je hebt het theorieboek bij ons aangeschaft (zit bij de cursus is)
 • Je hebt in 1 sessie 4 verschillende oefenexamens achter elkaar met een voldoende afgesloten.

Zoek je een rijschool voor jouw praktijklessen? Dit kan je ook bij ons via www.rijschooleigenweg.nl

VOOR RIJSCHOLEN IN KOEKANGE

Heeft u geen tijd en niet de voorzieningen om theorieles te geven aan uw rijbewijs B leerlingen?
Wij zijn specialist in het verzorgen van theorielessen voor het autorijbewijs in 1 dag en 1 avond, we werken met kleine groepen en met het systeem van Vekabest.
Klassikaal gegeven theorielessen bieden een hogere kans van slagen op zowel theorie- als praktijkexamen. Ook een eventueel examen met extra tijd of een individueel examen wordt door ons geregeld.

Zo’n 80 % slaagt door onze theoriecursus in 1 keer voor het theorie-examen. Spoedtheorie wordt regelmatig gegeven, gemiddeld 1 x per 2 á 3 weken.

Voor meer informatie: info@spoedtheorie.nl /Esther 06 15 31 37 83 en Martin 06 20 56 63 69

VOOR RIJSCHOLEN IN KOEKANGE E.O.

Voor onderstaande rijscholen verzorgen wij de spoedtheorie:

 • Autorijschool Autodidact
 • Autorijschool Avak
 • Autorijschool Nico ten Kate
 • Autorijschool Profiplus
 • Rijschool Klaas Braad
 • Rijschool Kornelis Meesters
 • Rijschool Perdiep
 • Rijschool Westerveld
 • Piet Gons rijopleidingen
 • Rijschool Harold Greven
 • Rijschool GA Lessen
 • Rijschool Ik Rij Bij Klaas
 • Rijschool Arne Schultz
 • Autorijschool Edwin Rengelink
 • Autorijschool Wim Bolding
 • Steenwijker Rijschool
 • Rijschool Rudie
 • Rijschool Goedpunt
 • Rijschool Faber
 • De Rijmeester
 • Rijschool Uitmuntzend

Faalsangst? Wij zijn er voor jou!

Waarom Rijschool Eigenweg en geen andere?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf durft te zijn in onze auto.
De lesauto wordt de komende tijd jouw huiskamer. Je mag vrolijk zijn, je mag eigenwijs zijn, je mag onzeker zijn, je mag faalangstig zijn, je mag bang zijn, je mag chagrijnig zijn.
Je mag bij ons jezelf zijn! Je kan alleen je eigen weg gaan als je helemaal jezelf bent. En wij gaan jou stimuleren jezelf te zijn omdat we geloven dat daar jouw kracht zit.

Wij beschikken beide over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring. Wij zijn enthousiast om dit in combinatie met ons rijonderwijs te bundelen tot een rijopleiding van een hoger niveau dan de gemiddelde rijopleiding.
Wij gaan jou coachen en opleiden tot een zelfverzekerde veilige chauffeur. Zodat jij straks met jouw rijbewijs veilig en zelfverzekerd je eigen weg kan vervolgen.

Als je kiest voor een rijopleiding bij Rijschool Eigenweg dan kies je voor meer dan alleen een rijopleiding, dan kies je voor een rijbewijs in combinatie met geloven in jouw eigen kracht.

Al een Rijbewijs Maar nog onzeker?

Bent u wel al in het bezit van een rijbewijs maar zou u graag zekerder en meer ontspannen willen zijn tijdens het rijden dan bieden wij u trainingen aan om weer zeker en ontspannen achter het stuur op uw eigen weg te komen. Als u om wat voor reden dan ook onzeker of angstig bent om te rijden in bepaalde omstandigheden of in het algemeen dan bieden wij u een begeleiding op maat aan. Wij zullen alle tijd nemen voor u en uw verhaal zodat u zich vertrouwd zult gaan voelen bij ons. Vervolgens stellen we samen met u een doel vast wat u wenst te bereiken en vanuit deze basis beginnen wij een training op maat met u. De training heet Taal van de weg in onze prijslijst en kan naar wens worden ingevuld.

Martin Blokland
Rij Instructeur

Veiligheid

Tijdens mijn werk bij de politie heb ik veel geleerd en jaren in de praktijk gebracht aan veilig rijgedrag. Boven gemiddeld anticiperen en snel de juiste beslissingen leren nemen in moeilijke verkeerssituaties. Bijvoorbeeld, hoe lees ik de weg, hoe heeft de wegbeheerder de weg ingedeeld en vooral waarom. Hoe kan ik gepast en vloeiend inhalen, waar en hoe kan je anticiperen op gedrag van anderen in het verkeer. Zomaar enkele voorbeelden welke ik je aan kan leren en waarbij je veilig je eigenweg kunt gaan..

Je rijdt in het donker op een onbekende weg bij regen. Maken deze omstandigheden jou onzekerder of zelfs angstig? Herken je deze gevoelens?

Ik kan jou helpen om in dit soort omstandigheden en op deze momenten zekerder van jezelf te worden waardoor jouw veiligheid en die van anderen verhoogd wordt. Ik leer je in een paar trainingen de taal van de weg te lezen waardoor ongunstige (weers-) omstandigheden veel minder effect hebben op jouw rijgedrag.

Ik ben ervan overtuigd dat de rijopleiding de basis is voor een veiliger verkeer en wil dit graag overbrengen op onze leerlingen.

Geïnteresseerd in rijlessen bij Eigenweg?

Geïnteresseerd in rijlessen bij Eigenweg?