Veiligheid is alles!….

Wees jezelf

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn in onze auto.

Samen willen we er ons voor inzetten dat jij je thuis voelt in onze lesauto. Je mag vrolijk zijn, je mag eigenwijs zijn, je mag onzeker zijn, je mag faalangstig zijn, je mag bang zijn, je mag chagrijnig zijn. Kortom je mag komen zo je bent. Wil je graag muziek aan in de auto dan mag dat mits dit het leerproces niet belemmerd.

Je kan alleen je eigen weg gaan als je helemaal jezelf bent. En wij zullen jou stimuleren en helpen jezelf te zijn omdat we geloven dat je dan het beste presteert.

Veiligheid

Door onze verschillende achtergronden en ervaringen bieden wij jou een rij opleiding van een hoog niveau. Martin beschikt over veel kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid en de rijtechniek en Esther op het gebied van het innerlijk van de bestuurder. Samen gaan we jou op alle gebieden onderwijzen, begeleiden en coachen.

Wij beschikken beide over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring. Wij zijn enthousiast om dit in combinatie met ons rijonderwijs te bundelen tot een rijopleiding van een hoger niveau dan de gemiddelde rijopleiding.

 

Wij beschikken beide over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring. Wij zijn enthousiast om dit in combinatie met ons rijonderwijs te bundelen tot een rijopleiding van een hoger niveau dan de gemiddelde rijopleiding.

Martin Blokland
Rij Instructeur

Veiligheid

Tijdens mijn werk bij de politie heb ik veel geleerd en jaren in de praktijk gebracht aan veilig rijgedrag. Boven gemiddeld anticiperen en snel de juiste beslissingen leren nemen in moeilijke verkeerssituaties. Bijvoorbeeld, hoe lees ik de weg, hoe heeft de wegbeheerder de weg ingedeeld en vooral waarom. Hoe kan ik gepast en vloeiend inhalen, waar en hoe kan je anticiperen op gedrag van anderen in het verkeer. Zomaar enkele voorbeelden welke ik je aan kan leren en waarbij je veilig je eigenweg kunt gaan..

Je rijdt in het donker op een onbekende weg bij regen. Maken deze omstandigheden jou onzekerder of zelfs angstig? Herken je deze gevoelens?

Ik kan jou helpen om in dit soort omstandigheden en op deze momenten zekerder van jezelf te worden waardoor jouw veiligheid en die van anderen verhoogd wordt. Ik leer je in een paar trainingen de taal van de weg te lezen waardoor ongunstige (weers-) omstandigheden veel minder effect hebben op jouw rijgedrag.

Ik ben ervan overtuigd dat de rijopleiding de basis is voor een veiliger verkeer en wil dit graag overbrengen op onze leerlingen.

Geïnteresseerd in rijlessen bij Eigenweg?