Nieuwe Website Rijschool Eigenweg

Waarom nu Rijschool Eigenweg en geen andere?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn in onze auto.

Samen willen we er ons voor inzetten dat jij je thuis voelt in onze lesauto. Je mag vrolijk zijn, je mag eigenwijs zijn, je mag onzeker zijn, je mag faalangstig zijn, je mag bang zijn, je mag chagrijnig zijn. Kortom je mag komen zo je bent. Wil je graag muziek aan in de auto dan mag dat mits dit het leerproces niet belemmerd.
Je kan alleen je eigen weg gaan als je helemaal jezelf bent. En wij zullen jou stimuleren en helpen jezelf te zijn omdat we geloven dat je dan het beste presteert.

Door onze verschillende achtergronden en ervaringen bieden wij jou een rij opleiding van een hoog niveau. Martin beschikt over veel kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid en de rijtechniek en Esther op het gebied van het innerlijk van de bestuurder. Samen gaan we jou op alle gebieden onderwijzen, begeleiden en coachen.

Wij beschikken beide over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring. Wij zijn enthousiast om dit in combinatie met ons rijonderwijs te bundelen tot een rijopleiding van een hoger niveau dan de gemiddelde rijopleiding.
Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij straks met jouw rijbewijs veilig en zelfverzekerd je eigen weg kan gaan.

Als je kiest voor een rijopleiding bij Rijschool Eigenweg dan kies je voor meer dan alleen een rijopleiding, dan kies je voor een rijbewijs in combinatie met vertrouwen in, en veiligheid op, jouw eigen weg!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.