Autonoom Autorijden leren bij Rijschool Eigenweg

Autonoom Autorijden leren bij Rijschool Eigenweg

Rijschool Eigenweg is opgericht door Martin en Esther.

Vanuit onze interesses en ervaringen bieden wij onze leerlingen een veilige en positieve rij opleiding.
We geven les in een nieuwe Volkswagen Golf voorzien van de nieuwste ondersteunende systemen op het gebied van semi autonoom autorijden.
Onze lesauto is voorzien van File Assistent. File Assistent werkt samen met Lane Assist en ACC (de cruise control waarmee automatisch een vooraf ingestelde afstand tot voorliggers wordt aangehouden). Dit systeem maakt filerijden en stop-and-go verkeer tot 60 km/u veel comfortabeler en veiliger omdat het systeem kop-staartbotsingen helpt voorkomen.

Onze lesauto is tevens voorzien van Park Assist. Park Assist helpt jou in te parkeren, alles gebeurt zonder handen alleen het gas en de rem bedien je zelf. Park Assist werkt samen met Park Distance Control en geeft een seintje als je in botsing dreigt te komen met een ander voertuig.
Zelfrijdende auto’s zijn onderdeel van ons toekomstbeeld om het leven gemakkelijker, veiliger en milieuvriendelijker te maken.

Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe autorijden gaan we jou in de lessen ook leren gebruik te maken van deze systemen. Zodat jij de systemen leert te gebruiken en leert op elk gewenst moment de rijtaak of handeling weer zelf over te nemen.

Met onze manier van lesgeven bereiden wij jou voor op de toekomst van het autorijden.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.