Rijschool Eigenweg…

Rijlessen voor Rijbewijs B en BE bij Rijschool Eigenweg

Bij Rijschool Eigenweg hechten we waarde aan een omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn tijdens de rijlessen voor Rijbewijs B en Rijbewijs BE (met aanhanger). Of je nu vrolijk, eigenwijs, onzeker, faalangstig, bang, of chagrijnig bent, je bent welkom zoals je bent. We streven ernaar dat je je thuis voelt in onze lesauto’s, waarin we rijlessen aanbieden voor het behalen van het Rijbewijs B en Rijbewijs BE. Muziek in de auto is toegestaan, zolang het leerproces er niet door wordt belemmerd.
Onze rijlessen worden gegeven in zowel handgeschakelde auto’s als elektrische auto’s (automaat).

Rijles in een elektrische auto bij Rijschool Eigenweg

Bij Rijschool Eigenweg bieden we lessen aan in een Volkswagen ID.3 elektrische automaat met het formaat van een middenklasse auto. Praktisch en gebruiksvriendelijk, voorzien van moderne veiligheidsvoorzieningen.
Elektrisch rijden wordt gezien als de toekomst. Het biedt voordelen zoals meer inzicht in het verkeer omdat je niet bezig bent met schakelen, ontspannen rijden, vooral als je wat onzeker bent, en krachtige prestaties. Het behalen van je Rijbewijs B in een automaat betekent dat je alleen in een automaat mag rijden. Maar na wat ervaring kun je bij ons terugkomen voor het aanhanger rijbewijs in onze handgeschakelde VW Golf 8.

Door onze diverse achtergronden en ervaringen bieden wij een rijopleiding van hoog niveau. Martin heeft uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid en rijtechniek, terwijl Esther expertise heeft op het gebied van de innerlijke aspecten van de bestuurder. Samen zullen we jou op alle gebieden onderwijzen, begeleiden en coachen.

Met ons grote inlevingsvermogen en levenservaring streven wij ernaar om jou een rijopleiding te bieden die verder gaat dan de gemiddelde rijopleiding.

Autonoom rijden bij Rijschool Eigenweg

Zelfrijdende auto’s zijn een integraal onderdeel van ons toekomstbeeld om autorijden gemakkelijker, veiliger en milieuvriendelijker te maken.
Om jou voor te bereiden op deze ontwikkeling leren we je tijdens de lessen gebruik te maken van deze autonome systemen. Hierdoor ben je in staat de systemen te gebruiken en op elk gewenst moment de controle over de rijtaak of handeling zelf over te nemen.

Met onze lesmethode bereiden we je voor op de toekomst van autorijden.

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij straks met jouw Rijbewijs B en Rijbewijs BE veilig en zelfverzekerd je eigen weg kunt gaan.

Kies je voor een rijopleiding bij Rijschool Eigenweg, dan kies je voor meer dan alleen een rijbewijs. Je kiest voor een rijbewijs in combinatie met vertrouwen en veiligheid op jouw eigen weg!

Autonoom rijden heeft de toekomst

Onze lesauto is uitgerust met File Assistent, dat samenwerkt met Lane Assist en ACC (cruise control die automatisch een vooraf ingestelde afstand tot voorliggers aanhoudt). Dit systeem maakt filerijden en stop-and-go verkeer tot 60 km/u comfortabeler en veiliger, doordat het kop-staartbotsingen helpt voorkomen.
Tevens beschikt onze lesauto over Park Assist, waarmee je zonder handen kunt parkeren. Het werkt samen met Park Distance Control en geeft een seintje als een botsing dreigt met een ander voertuig.